Autobedrijf Kooistra en het Coronavirus

Autobedrijf Kooistra en het Coronavirus

Wij stellen hoge prioriteit aan het beperken van de verspreiding van het Coronavirus.

Dit doen we in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Wij gaan hier serieus mee om en gaan er vanuit dat u als klant deze maatregelen ook in acht neemt.

Welke maatregelen passen wij o.a. toe?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand met u.
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen op omtrent het wassen van handen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en stuur- en stoelhoezen voor éénmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit op de plekken waar veel contact is zoals de balie en het pinapparaat. Bij auto’s is aandacht voor de sleutel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, en de aanraakschermen van radio en bediening.

Wij hebben momenteel een GRATIS Haal- & Brengservice van uw auto. Bel ons op 0511-408633 voor de mogelijkheden.

Mijn auto heeft onderhoud nodig/moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?

Wij zullen u, bij voorkeur telefonisch of per email, vragen of u de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of u in contact bent geweest met een iemand van wie u vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment.

Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van uw auto uitvoerig bekeken. We hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt. Zo vragen we voor uw en onze veiligheid of u:

  • alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat u de sleutel achterlaat op/bij de balie
  • wilt wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats en receptie
  • uw autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes
  • gepaste afstand te bewaren van andere klanten en onze medewerkers, in ieder geval 1,5 meter

Wij blijven zoveel mogelijk achter de balie zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt. Nogmaals: zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid! Ook onze monteurs dragen wegwerphandschoenen en houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie wordt de auto gedesinfecteerd.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?

De auto’s worden na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor de sleutel het stuur, handgrepen, schakelpook, aanraakschermen en de tankdop. U kunt dus gewoon gebruik maken van een leenauto.

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn auto, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toegaan. Kan ik mijn afspraak verplaatsen?

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op. U kunt ook informeren naar onze GRATIS Haal- en Brengservice.  Bel ons op 0511-408633 voor de mogelijkheden

Ik wil graag een proefrit maken. Is dat mogelijk?

We nemen we na iedere proefrit met desinfecterende doekjes de sleutel, deurgrepen, schakelpook, stuur en navigatieschermen af. Een pakje van deze doekjes vindt u ook ín de auto. Gebruik ze gerust! U kunt dus gewoon een afspraak maken voor een proefrit.

Mijn nieuwe auto wordt afgeleverd, maar ik wil/kan hem niet ophalen. Zijn er andere mogelijkheden?

In veel gevallen kunnen wij de auto bij u thuis afleveren. Wij adviseren u dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken of we dit kunnen regelen.