Geschiedenis

Home Geschiedenis

Geschiedenis

Autobedrijf Kooistra is helemaal op de toekomst voorbereid, want van het team zijn inmiddels een tweetal monteurs opgeleid voor het onderhoud en de reparaties van elektrische voertuigen.

Anne sleutelt al op jonge leeftijd aan auto’s.  Eerst alleen als vrijetijdsbesteding maar na een gedegen monteursopleiding koopt hij  in 1983 een loods aan de Foyingaweg 47 en begint voor zichzelf. Deze stap naar zelfstandigheid blijkt dusdanig succesvol dat Anne acht jaar later een compleet nieuwe garage bouwt aan de Foyingaweg 100/B.

In 2004 verbouwt en moderniseert de familie Kooistra deze garage en breidt het aantal vierkante meters ook nog eens uit. Inmiddels werkt er een enthousiast en bijzonder deskundig team van vijf monteurs/ technisch specialisten.  Maar ook echtgenote Anita is werkzaam in het bedrijf evenals de beide kinderen, Denian en Fennie.

Daarmee is Autobedrijf Kooistra een echt familiebedrijf. Maar ze zijn meer dan dat. Want dit bedrijf  is,  naast een van de grotere autobedrijven in de regio, vooral bekend om hun enorme klantvriendelijkheid en servicegerichte manier van werken.