Over ons

Home Over ons

Uw BOVAG-garage voor auto, caravan en camper!

Autobedrijf Kooistra is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf waar vakkundig gewerkt wordt. Bij deze BOVAG-garage kan altijd een keuze gemaakt worden uit een ruime voorraad occasions van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. De directeur-eigenaar van deze grote regionale garage voorziet u graag van deskundig en betrouwbaar advies bij de aankoop van uw personenauto of bedrijfswagen.
Daarnaast staat er bij Autobedrijf Kooistra 6 dagen per week een team met uiterst deskundige monteurs klaar voor het onderhoud en de reparatie van uw auto, caravan of camper. Er wordt bij deze garage uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen en wanneer een reparatie onverhoopt duurder uitpakt wordt u daar altijd eerst over geïnformeerd, waardoor u niet achteraf voor onplezierige verrassingen komt te staan. Het spreekt voor zich dat u, zolang uw auto in reparatie is, van een leenauto gebruik kunt maken.
Ook wanneer u schade hebt staat Autobedrijf Kooistra u met raad en daad bij. Het hele schadetraject, van taxatie tot het informeren van de verzekering en de reparatie door een erkend schadebedrijf, wordt voor u afgehandeld.
De APK-keuring van uw auto kunt u eveneens door Autobedrijf Kooistra laten uitvoeren, evenals de veiligheidskeuring van uw camper of caravan. Dit garagebedrijf is al sinds jaar en dag partner van de ANWB en rukt ruim 1500 keer per jaar uit met hun eigen ANWB-bus en speciaal daarvoor getrainde monteurs om in de wijde omtrek hulp te verlenen bij pechgevallen.