Wat bieden wij?

Home Wat bieden wij?

Ons autobedrijf beschikt over een ruime werkplaats waar deskundige monteurs 6 dagen per week

klaarstaan voor het onderhoud en reparatie van uw auto, caravan of camper, ongeacht het merk.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden: van een APK, tot onderhoud aan de airco of het wisselen van zomer-/winterbanden en uitlijnen. Er wordt in onze garage uitsluitend met kwaliteitsmaterialen gewerkt en ook voor wat betreft onderdelen gaan we altijd voor A-kwaliteit.

Wanneer een reparatie onverwacht duurder uitpakt, omdat we bijvoorbeeld een onderdeel moeten vervangen, nemen we altijd contact met u op voor overleg.

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg en daarom staat Autobedrijf Kooistra u graag met raad en daad bij.

Breng uw beschadigde auto bij ons en wij handelen het hele schadetraject voor u af. Van taxatie tot het informeren van uw verzekering en de reparatie door een erkend schadebedrijf.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u gebruik maakt van een van onze leenauto’s zolang u niet kunt beschikken over uw eigen auto.

Op zoek naar een occasion? Bij ons staat een grote voorraad die we wekelijks aanvullen.

U kunt zich hier alvast oriënteren maar u bent natuurlijk van harte welkom bij ons bedrijf aan de Foijingaweg 100/B in Kollumerpomp.

Al jarenlang is Autobedrijf Kooistra partnerbedrijf van de ANWB.

Als ANWB partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit voor de Wegenwacht. De ANWB-hulpverlenersbus van Kooistra rukt zo’n 1.500 keer per jaar uit om te assisteren bij pechgevallen. Dit gebeurt in de wijde omgeving, van Leeuwarden tot Groningen en van Marum tot aan de Waddendijk.

Autobedrijf Kooistra behoort hiermee tot een select aantal autobedrijven welke voor de Wegenwacht actief zijn. Met hulp van onze gediplomeerde monteurs voeren wij pechhulp uit conform de standaard van de Wegenwacht. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel dan 088 269 2888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp – Wegenwacht.

Ons autobedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG.

Voor onze klanten betekent dit keurmerk dat onze garage voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en dat ons bedrijf voor al haar werk een BOVAG-garantie mag verlenen.

Autobedrijf Kooistra is een BOVAG-caravanbedrijf en daarmee gespecialiseerd in het onderhoud en keuren van kampeermiddelen.

Wij adviseren om uw camper, caravan of vouwwagen minimaal eens per twee jaar op veiligheid te laten inspecteren. Bij een dergelijke inspectie controleren wij de banden, de oplooprem- en neuswielinrichting, de wiellagers, de schokdempers, de verlichting en de complete gasinstallatie. Daarnaast doen we een beknopte vochtmeting.